Vårt tilbud

Vi er her for deg. 
Vi er her for å se det store bildet – hvordan et selskap og de menneskene som jobber der virker sammen. Vi lager innredningsløsninger som er basert på individuelle rutiner og gruppedynamikk, daglige behov og overordnede forretningsmål.

Og vi kommer dit gjennom nært samarbeid med deg som kunde. Det holder oss oppdatert og på tå hev. Det gjør det mulig for oss å agere raskt og tilby best mulig service. Vi er med deg gjennom hele prosessen eller så lenge du måtte ønske. Vår ekspertise er alltid tilgjengelig.

Våre roller

Vår oppgave er å komplettere dine ressurser og kompetanse – og sørge for at du gjør det best mulig ut fra din virksomhets størrelse med nødvendig støtte fra oss. Uansett om det er behov for et helt nytt innredningskonsept der vi håndterer alt fra prosjektledelse til leveranse, eller om du står for idéene og bare vil ha tilgang til vårt store produktsortiment. Vi hjelper også til med innkjøp av kompletterende møbler og øvrige innredningsdetaljer som belysning, tepper og gardiner. Som rådgiver, leverandør eller samarbeidspartner er vårt mål å hjelpe deg til å se det store bildet og få det beste ut av dine ressurser.


De tre hjørnesteinene vår arbeidsmetode er basert på

People
Vårt mål er alltid å tilrettelegge for menneskene på arbeidsplassene slik at de er tilfredse, motiverte og kan oppleve en effektiv hverdag. Derfor starter vi alltid vårt oppdrag med å lytte – til deg.

Products 
Vårt brede sortiment er et resultat av lang erfaring og innsikt i menneskelige behov og hva som skal til for å lage dynamiske arbeidsplasser.

Settings 
Vi tilrettelegger for inspirerende, dynamiske og funksjonelle arbeidsplasser basert på kundens behov for å arbeide, møtes og koble av på arbeidsplassen.


Hva kan vi hjelpe deg med?

Trenger du en ny stol eller skal du innrede helt nye lokaler? Ta gjerne kontakt med oss. Klikk på knappen, så setter vi deg raskt i kontakt med rett person hos oss.

Kontakt oss
eller ring oss direkte på: