Om oss

EFG HOV+DOKKA ble våren 2018 en del av Input interior. Nå fortsetter vi vår satsning under ett felles varemerke og har endret navn til Input interior.


Navnendringen innebærer også at vi har fått nye flotte nettsider på www.inputinterior.no

Som en del av Input interior, Nordens ledende uavhengige innredningskonsern, ser vi nå frem til en spennende høst hvor vi kan tilby nye tjenester og markedets bredeste produktsortiment til privat næringsliv og offentlige miljøer.

Ellers har vi de samme medarbeiderne på samme sted og med samme kontaktinformasjon som tidligere, bare nytt firmanavn.

Input interior

Telefon: 21 02 35 00

Epost: info@inputinterior.no

Kundeservice telefon: 46 90 21 00


"Alle interiørløsningene vi utvikler er et resultat av behovet som kunden uttrykker i vårt møte med dem."
Marcus Westdahl – EFG European Furniture Group CEO

I dag spiller innredningsløsninger en stadig viktigere rolle for et selskap som har fokus på å skape bedriftskultur, ha fornøyde ansatte og nå de forretningsmessige mål det har satt seg. Vi tror at riktig valg av innredningsløsning kan være med på å gjøre en forskjell innen disse områdene: 
  • Arealeffektivitet. Gir plass til flere mennesker og flere arbeidsplasser uten at lokalene oppleves overfylte. 
  • Produktivitet. Blir innredningsløsningen tilpasset de ulike måtene vi arbeider og møtes på, vil effektiviteten på arbeidsplassen øke. 
  • Motivasjon. En arbeidsplass som er designet og tilrettelagt for de ansatte vil fremstå som attraktiv både for dagens og fremtidens ansatte. 
  • Image. Innredningen på en arbeidsplass forteller mye om et selskaps historie og kultur.


Vårt mål er å skape innredninger for våre kunder som er med på å forbedre medarbeidertilfredsheten og bidra til at selskapet når sine overordnede forretningsmessige mål. 

Våre kjerneverdier viser oss veien: 
  • Fleksibilitet: Vi lager innredningsløsninger basert på kundens individuelle og unike behov. 
  • Inspirasjon: Vi utvikler stadig nye produkter og innredningsløsninger og er med på å implementere de nyeste trendene innenfor kontorinnredning, og er ledende  innenfor vårt fagfelt. 
  • Bærekraft: Vi har et stort engasjement innenfor områder som påvirker sosiale, kulturelle og økonomiske spørsmål. Vi er bransjeledende innenfor miljø og CSR (Corporate Social Responsibilty). Vår beslutning om å tilby løsninger som er basert på virkelige kundebehov er et direkte resultat av dette tankesettet.
  • Nysgjerrighet: Vi er stolte av det vi jobber med. Derfor er vi stadig nysgjerrige på vår omverden for bedre å kunne forstå og oppfylle de behov som våre løsninger skal tilfredsstille.


Hva kan vi hjelpe deg med?

Trenger du en ny stol eller skal du innrede helt nye lokaler? Ta gjerne kontakt med oss. Klikk på knappen, så setter vi deg raskt i kontakt med rett person hos oss.

Kontakt oss
eller ring oss direkte på: