St Olavs Hospital

"Målet for rehabiliteringen er å utvikle et sterkere samarbeid mellom mellom St. Olavs Hospital og NTNU ved å samlokalsere den øverste ledelsen ved sykehuset og Det medisinske fakultet."
Helsebygg Midt-Norge

Kunde: St Olavs Hospital

Arkitekt:
Rambøll och pkk Arkitekter V, Marianne Malvik 
Vår rolle:
Inredningsløsninger 
Levert:
2015 
Beliggenhet:
Trondheim 
Virksomhet:
Helse, sykehus 
Workstations:
50 
efg014597

1930-bygget ved St Olavs Hospital

Utfordringer og løsning
1930-bygget, som var det gamle kjøkkenbygget på St. Olavs Hospital, er restaurert og nå tatt i bruk som kontorer. Målet for rehabiliteringen var å utvikle et sterkere samarbeid mellom St. Olavs Hospital og NTNU ved å samlokalisere den øverste ledelsen ved sykehuset og Det medisinske fakultet. 1930-bygget er et signalbygg for det nye universitetssykehuset, og siden det er fredet var det ekstra viktig å innrede med respekt for byggets historie, og samtidig legge grunnlaget for en moderne arbeidsplass. Kunstnerisk utsmykning av bygget var også en viktig premissgiver for valg av farger og materialer.

EFG HOV+DOKKA jobbet tett med oppdragsgiver og arkitekt/interiørarkitekt fra tidlig fase i prosjektet til alt stod ferdig til bruk. Brukergrupper fra St. Olavs Hospital har vært med i prosessen. Soner og funksjoner i bygget: Resepsjon, styre/- presserom, møterom, videokonferanserom, stillerom, sosiale soner og arbeidsplasser i cellekontorer og flermannskontorer.

St. Olavs Hospital mottok Innovasjonsprisen for universell utforming. Juryens begrunnelse var at "de har lykkes i å sette brukeren i sentrum for absolutt alt. Hensynet til pasienten, pårørende, ansatte og studenter har bestem alt fra utforming av bydelen og bygningsmassen, helt ned til den enkelte sengepost".

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: