Sparebanken 1 Nøtterøy

"Vi er spesielt fornøyde med EFG’s bidrag når det gjelder å identifisere kostnadsdrivende elementer og deres forslag til tilsvarende produkter til en mer gunstig pris. Med deres hjelp fikk vi disponert våre budsjetter på en slik måte at vi ikke trengte gå på kompromiss med konsept og utrykk."
Tonje Stormoen, innkjøpere

Kunde: Sparebanken 1 Nøtterøy

Arkitekt:
Arkidea, Freydis Lovra Holen, Marco Ekkel  
Vår rolle:
Produsent og rådgiver  
Levert:
September 2013 
Beliggenhet:
Torvet 5, Nøtterøy  
Virksomhet:
Bank 
Antall ansatte:
65 
efg1023202

Banken som Grendehus – et samlingspunkt for lokalsamfunnet

Utfordring og løsning
En toppmoderne bank skulle stå klar ved åpningen av Sparebank1’s nye lokaler på Nøtterøy. Bygget skulle romme nærmere 65 bankansatte og eiendomsmeglere som tidligere satt på tre ulike lokasjoner. Innredningskonseptet skulle være i tråd med bankens helhetlige kommunikasjonskonsept, som har som mål å knytte kunder og lokalsamfunnet til banken på en inkluderende måte. Dette ble løst ved et sterkt interiørkonsept fra Arkidea, i nær dialog med EFG HOV+DOKKA om valg av produkter og materialer. Det har vært et godt samarbeidsklima mellom alle tre parter igjennom hele prosjektet, som har vært en forutsetning for å lykkes med et såpass komplekst prosjekt med mange produktleverandører og mye spesialtilpasninger og- spesialløsninger.

Huset inneholder nå et ankomst område med en åpen kundebehandling. Her skal de besøkende få enkelt tilgang på hjelp fra bankens ansatte. Det er ulike type møteplasser og god tilgjengelighet på arealer for de besøkende - for å møte de ansatte og til å bruke datamaskiner og internett på egenhånd. Banken stiller også sine lokaler tilgjengelige for lokalsamfunnet utenfor bankens åpningstider. Dette har vært et viktig element i planleggingen av møteroms-fasilitetene og kantinen. Med et kollektiv grendehus-tankegang ønsker de å bidra med noe tilbake til lokalsamfunnet, som de også er engasjert i på mange andre områder.

Resultatet har blitt et svært godt gjennomført prosjekt, med et tydelig formspråk med grafiske og futuristiske linjer. Det er høyt pa kvalitet alle produkter og materialer gjennom hele bygget.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: