Spacewell Interiors LCC

"Spacewell design team har i dette prosjektet jobbet tett med EFG og andre viktige partnere for å tilrettelegge for en fleksibel arbeidsflyt for de ansatte, basert på tradisjonelt arbeid ved skrivebordet og funksjonelt plass-uavhengig arbeid."
Najid Nazir, General Manager

Kunde: Spacewell Interiors LCC

Arkitekt:
Spacewell Design Team 
Vår rolle:
Inredningsrådgiver, produsent og partner 
Levert:
Juli 2014 
Beliggenhet:
Vision Tower, Dubai, UAE 
Virksomhet:
Interiørdesign 
Antall ansatte:
15 
efg1023250

Funksjonalitet og utsøkt visuell design

Utfordring og løsning
Spacewell Design Hub er et LEED - Platinum sertifisert showroom og kontor i ett. Basert en åpen planløsning var den største utfordringen for designteamet å finne en sammenhengene løsning for å vise produkter, møbler og innredningsløsninger. Dette på en måte hvor partnerprodukter og egen merkevare ble presentert på en dynamisk måte og i henhold til de nyeste trendene innen innredningsløsninger og produkter.

Den endelige løsningen ble et kombinert showroom og kontor. For Spacewell fungerer deres nye lokaler som en showcase på hvordan en svært god planlagt innredningsløsning fungerer i praksis. Med dette har de fått en helt ny standard i selskapet. De oppnådd det ønskede funksjonelle nivå på teknologi og design ved hjelp av EFG Izi Niveau hev/senk arbeidsplasser og den multifunksjonelle møtebordserien EFG HideTech.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: