Sodexo

"Det er stor kraft i å leve som vi lærer. Vi både trives og presterer bedre."
Katrin Andreasson, Sodexo

Kunde: Sodexo

Arkitekt:
Koncept Stockholm 
Vår rolle:
Innredningsløsning, partner 
Levert:
2017 
Beliggenhet:
Stockholm 
Virksomhet:
Eiendom 
Workstations:
400 
efg014385

Nytt hovedkontor styrker bedriftskultur og merkevarebygging

Utfordringer og løsning
"Den som trives på jobben, har det bedre og presterer bedre" er mottoet til Sodexo. Dette står sterkt i selskapets kultur sammen med deres overordnede mål om å utgjøre en forskjell og gjøre hverdagen enklere og bedre for sine kunder.

Ved planleggingen av det nye hovedkontoret i Sverige var dette sentralt for utviklingen av innredningskonseptet og løsninger for deres nye arbeidsplass. Målsetningen var å lage en inkluderende og moderne arbeidsplass som skulle fremme samarbeid, kreativitet og effektivitet. Det skulle også være et profesjonelt og imøtekommende sted hvor det er hyggelig å invitere inn kunder og andre samarbeidspartnere.

Arkitektkontoret Koncept Stockholm var ansvarlig interiørarkitekt i samarbeid med EFG som fant gode løsninger med møbler i ønskede kvaliteter og materialer. Løsningen ble en aktivitetsbasert innredning med ulike soner for ulike aktiviteter tilpasset selskapet. De ansatte har ikke faste plasser, men velger et sted å arbeide basert på oppgaven som skal løses. Med mange ulike typer møterom og åpne møtesoner for både formelle og uformelle møter er det lagt til rette for samarbeid mellom kollegaer også på tvers av avdelinger.
Resultatet har blitt et fleksibelt og velfungerende arbeidsmiljø. Kunnskapsdeling og innovasjonskraften har økt og det har blitt et mye bedre samarbeidsmiljø mellom avdelingene.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: