EFG HOV+DOKKA

“Vi er svært fornøyd med at de ny lokalene forteller historien om hvem vi er og hva vi kan bidra med for våre kunder."
Toril Bache Jenssen, Adm. dir. EFG HOV+DOKKA

Kunde: EFG HOV+DOKKA

Arkitekt:
Metropolis, Cathrine Holst 
Vår rolle:
Innredningsløsninger 
Levert:
2017 
Beliggenhet:
Oslo, Nydalen 
Virksomhet:
Kontorinnredning 
Workstations:
35 
efg014441

God dynamikk i hverdagen med aktivitetsbasert innredning

Utfordring og løsning
Clean desk og free seating er hverdagen på det nye hovedkontoret til EFG HOV+DOKKA i Oslo, som både fungerer som showroom og arbeidsplass for 35 ansatte.

I lyse fine lokaler i Nydalen med utsikt mot Akerselva og de grønne omgivelsene har EFG HOV+DOKKA funnet seg til rette. Går du tur opp langs elven ser du rett inn i lokalene som har hele endeveggen i glass ut mot bakkeplan.

Hvem vi er og hvordan vi jobber, samarbeider og møter kunder og partnere har vært førende for prosessen med utformingen av de nye lokalene. Med ny integrert teknologi har vi også fått en enklere og smartere hverdag.

Ønsket var at de nye lokalene skulle være åpne, representative og alle soner skulle benyttes aktivt. For at dette kunne gjennomføres ble det naturlig å innføre «clean desk» prinsipp. I prosessen så vi tydelig at det ville bli flere fordeler for alle ansatte om vi også gikk over til «free seating». Endelig løsning ble en kombinasjon av fast plass og free seating. To cellekontorer betjener flere funksjoner som, 1:1 samtaler, prosjektkontor og selvfølgelig til en stille arbeidsplass de dagene da man virkelig trenger å lukke døren for å få jobben gjort.

EFG HOV+DOKKA en av de største leverandørene av kontorinnredning i Norge. Med en visjon om å skape innredningsløsninger som forbedrer kunders identitet og prestasjon er det viktig at vi kan kommunisere og presentere vårt buskap i omgivelser som reflektere det vi brenner for. Vi synes selv at vår vårt budskap kommer tydeligere frem nå som vi er i lokaler som er tilpasset oss og vår hverdag.

De nye lokalene forteller historien om hvem vi er og hva vi kan bidra med for våre kunder. Erfaringer fra flytteprosessen har gitt oss masse inspirasjon og nytt engasjement til hverdagen hvor vi ofte jobber med bedrifter som selv er på flyttefot.

De ansatte har tatt eierskap til huset på en god måte, de har funnet seg til rette og trives. Det er god dynamikk i hverdagen, ved at vi møter ulike kollegaer når vi bytter på hvilken plass vi sitter. Besøkende blir inspirert og ser mange gode løsninger. Vi opplever stadig at kunder kommer til oss og sier "slik vil vi ha det" og da fungerer vårt lokale som tenkt: et sted for våre kunder hvor de kan se og oppleve, og ta gode beslutninger.

De ansatte har ulike favorittsteder for pause og jobbing utenfor arbeidsplassen, det gir trivsel, men også en god bruk av lokalene.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: