EFG Kontorsmöbler

”Vårt kontor og showroom fungerer perfekt som verktøy – vi lever som vi lærer”
Ingrid Unsöld, EFG Layout Team

Kunde: EFG Kontorsmöbler

Arkitekt:
EFG layout team, Ingrid Unsöld, Lucille Enhörning 
Vår rolle:
Innredningsløsninger 
Levert:
2016 
Beliggenhet:
Göteborg 
Virksomhet:
Kontorinnredning 
Workstations:
26 
efg014412

Nye lokaler med ledende løsninger

Utfordring og løsning
Da det ble avklart at EFG i Göteborg skulle flytte inn i nye lokaler midt i sentrum, startet umiddelbart prosessen internt med planlegging og Layout avdelingen begynte å skisse på innredningskonsept og løsninger. Målet var å skape en levende og effektiv arbeidsplass med kontor og showroom i ett.

Resultatet ble en aktivitetsbasert arbeidsplass der alle områdene benyttes både til kontor og showroom. Dermed er hele arbeidsplassen nå et levende eksempel for kunder som skal flytte inn i nye lokaler eller gjøre om på den løsningen de har i dag.

Lokalet er delt inn i funksjonelle soner som støtter det arbeidet de ansatte har ved kontoret. Du finner tradisjonelle arbeidsplasser med «free seating», «drop down-plasser» for kortere økter, ulike type møterom, stillerom og steder for uformelle samtaler og mingling med kollegaer.

Det nye kontoret har gitt innredningskonsulentene ved Göteborg-kontoret et godt verktøy i hverdagen for vise kunder gode eksempler og nye løsninger. Det har også blitt en inspirerende ny arbeidsplass. Ny organisering av arbeidsplassen har resultert i bedre samarbeid mellom kollegaer og en mer effektiv hverdag for alle.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: