EFG Kontorsmöbler

”Vi ønsket å vise mangfold og ulike typer innredningsløsninger. Vi har laget rom med ulike konsepter og rom for ulike følelser; lekent, enkelt, trendy og klassisk. Kunden skal kunne finne et rom i vårt showroom som speiler det han søker."
Ingrid Unsöld, EFG Layout Team

Kunde: EFG Kontorsmöbler

Arkitekt:
Lucille Enhörning, Amanda Löwenberg, EFG Layout Team 
Vår rolle:
Inredningsløsningar 
Levert:
2016 
Beliggenhet:
Stockholm 
Virksomhet:
Kontorinnredning 
Workstations:
23 
efg014133

Fremtidsrettede innredningsløsninger på et inspirerende kontor

Utfordringer og løsning
Dagligleder ved Stockholms kontoret, Mathias Fogde, forteller at en dag innså de at de var i samme situasjon som mange av sine kunder. Lokalene hadde blitt et hinder for vekst og utvikling. De måtte flytte! Verken kundebesøk i showroom eller egne arbeidsplasser fungerte lenger. Lokalene var for store og støttet ikke en optimal måte å arbeide og møtes på, så de begynte å søke etter noe nytt.

"Vi ønsket at den nye arbeidsplassen og løsningene der skulle vise vår kapasitet og allsidighet som innredningsselskap gjennom gode tilpassede innredningsløsninger og kontorinnredning for en aktivitetsbasert arbeidsplass", forteller Fogde.

Aktivitetsbaseret arbeid har gitt de ansatte stor innsikt i de utfordringer og fordeler dette innebærer og hvilke krav innredningsløsningen må oppfylle. Det å flytte til et nytt showroom har også skapt en inngående forståelse for flytteprosesser, hvilket gir EFG enda bedre forutsetninger for å kunne bistå kunden ved forandring i arbeidsmåten eller ved flytting.

I sitt kombinerte kontor og showroom i Stockholm kan EFG nå ta i mot kunder for å vise ulike inspirerende løsninger for aktivitetsbasert arbeid. Arealet er betydelig mindre enn det man tidligere hadde, men knapt merkbart for medarbeiderne. Arealeffektiviteten kom med på kjøpet!

"Nye lokaler og innredning har gitt oss ny energi. Selv kundene er entusiastiske! Jeg er overbevist om at det også kommer til å synes i våre resultater". sier Mathias Fogde.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: