Borenius Attorneys Ltd

“EFG sikret et profesjonelt samarbeid gjennom hele prosessen. Interiørarkitekt , Sabina Dontcheff fra Kokema Design, utarbeidet innredningsplanen tilpasset våre nye lokaler og EFG var støttespiller i prosessen med gode idéer og et mangfold av valgmuligheter. Vi er meget fornøyde med resultatet og prosessen fra konsept til levering.”
Pia Puranen, assistent Borenius Attorneys Ltd

Kunde: Borenius Attorneys Ltd

Arkitekt:
Sabina Dontcheff, Kokema Design 
Vår rolle:
Produsent 
Levert:
Februar 2015 
Beliggenhet:
Helsinki 
Virksomhet:
Advokatkontor 
Antall ansatte:
150 
Workstations:
145 
efg1023554

Utfordring og løsning
Borenius er et av de største og mest erfarne advokatkontorer i Finland. Firmaet leverer tjenester innen alle områder til bedriftskunder.

Borenius har hatt en meget sterk vekst de seneste årene og trengte derfor nye lokaler for det omfattende teamet av eksperter i Helsinki. Det nye kontoret er attraktivt for klientene da det har en sentral beliggenhet og konferanserom med den nyeste teknologi med bl.a. muligheter for videokonferanse. Dessuten har kontoret en fantastisk utsikt over byen.

Samtidig med flyttingen til nye lokaler besluttet de å fornye sin visuelle identitet for å sikre at den gjenspeilet forretningskulturen. Både forretningskulturen og deres nye visuelle identitet var viktige faktorer for innredningsløsningen, valg av materialer og det helhetlige uttrykket.

Utfordringen for EFG var å realisere kundens og arkitektens visjon for interiøret, og skreddersydde og personlig tilpassede møbleringsløsninger ble benyttet. Produktene ble valgt ut fra kriteriene kvalitet og ergonomi.
Se referenscase på YouTube

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: