Atea Sverige AB

«EFG har vist stor forståelse for våre behov og ønsker, både når det gjelder valg av produkter og fargesetting. Alt stemmer godt overens med Ateas egen profilering. Resultatet ble en meget bra møteplass både for de ansatte og kundene, og speiler på en utmerket måte Ateas ambisjon om å være en attraktiv arbeidsgiver.»
Stefan Ljung, Platschef, Atea Östergötland

Kunde: Atea Sverige AB

Vår rolle:
Rådgiver og produsent 
Levert:
Januar 2013  
Beliggenhet:
Linköping, Sverige  
Virksomhet:
IT selskap  
Antall ansatte:
70 
efg1023267

Bygge fleksibelt kontor i et høyteknologisk miljø

Udfordringer og løsning
Utfordringen var å skape et attraktivt kontor for både ansatte og besøkende på den mest arealeffektive måten som var mulig i en bedrift der fokus ligger på høyteknologiske løsninger. Innredningen skulle være fleksibel nok til å stimulere til både økt produktivitet og motivasjon.

Da kundens ønske var å skape en arbeidsplass der de ansatte skulle kunne arbeide optimalt uansett hvor de befant seg, ble en fleksibel, inspirerende og aktivitetsbasert løsning foreslått. Forslaget ble så godt mottatt av Atea at EFG fikk levere all innredning til Ateas nye kontor i Linköping. Sitt/ståbordet EFG Izi Niveau ble valgt som arbeidsbord med EFG Flow bordskjerm som skillevegg. EFG Teamspirit ble valgt som kontorstol og Savo Invite som møteromsstol til møtebordet EFG HideTech.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: