Aava Medisinsk Senter Oy

“Samarbeidet med EFG har fungert svært godt, og de har utøvd stor fleksibilitet i hele prosessen fra planlegging til montering. Våre spesielle behov har blitt ivaretatt i alle faser”.
Erna Windqvist, innkjøpskoordinator

Kunde: Aava Medisinsk Senter Oy

Arkitekt:
Huttunen-Lipasti-Pakkanen Ltd 
Vår rolle:
Produsent, Interiørkonsulent og rådgiver  
Levert:
2014, øvrige lokasjoner skal innredes fortløpende i 2014 
Beliggenhet:
Helsinki, Finland 
Virksomhet:
Privat helseforetak  
Antall ansatte:
460 
efg1023195

Ny innredningsløsning har forbedret vårt image og økt vår produktivitet

Utfordring og løsning
Tidligere hadde alle ansatte i selskapet eget kontor. Hovedutfordringen med prosjektet var derfor å legge til rette for en ny måte å arbeide på hvor ingen skulle ha eget kontor. Arbeidsplassene skal benyttes av flere ansatte i løpet av en arbeidsdag for å øke effektiviteten. Interiøret skulle også tilfredsstille universell design, uten å gå på kompromiss med den helhetlige interiørplanen. Konseptet for innredningen skal være rammene for utforming av alle kontorer i hele Finland, som nå skal endres i tur og orden. Den nye innredningsløsning et viktig grep i Aavas merkevarebygging og posisjonering, så vel som å etablere en ny kultur innad i selskapet.

Resepsjonsområdet kommuniserer tydelig merkevaren Aava, og både farger og former fra logoen er benyttet for å underbygge dette. For å imøtekomme de ansattes ulike behov og fordi arbeidsplassene skal deles, er det valgt produkter som enkelt kan justeres og stilles inn for å tilpasses den unike bruker. Modifiserte EFG Storage enheter på trinser er tatt frem spesielt for prosjektet, og kan enkelt flyttes rundt. Fleksible EFG Izi Niveau skrivebord og EFG ONE med automatisk tilpasnings mekanisme ble også valgt

Produkter i denne referansen

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til EFG HOV+DOKKA og våre interiørløsninger!

Bli kontaktet av oss
eller ring oss direkte på: